Βιτρίνες Εστίασης – Μπαιν Μαρι2018-09-25T09:19:10+00:00

Βιτρίνες Εστίασης – Μπαιν Μαρι

Προσφέρεται υγιεινά και φρέσκα προϊόντα με Βιτρίνες Εστίασης – Μπαιν Μαρί

Η εταιρεία μας προσφέρει λύσεις για κάθε είδους ανάγκης σε μια κουζίνα καταστήματος μαζικής εστίασης, ακολουθώντας την πολιτική της 4 σημείων: καινοτομία, αξιοπιστία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Η Technical Inox, όπως πάντα, διαθέτει εξοπλισμό μαζικής εστίασης όχι μόνο για τις ανάγκες ψητοπωλείων κι εστιατορίων, αλλά και για καταστήματα όπως ζαχαροπλαστεία, σούπερ μάρκετ, φούρνοι, καταστήματα μικρογευμάτων (όπως τυροπιτάδικα & σαντουϊτσάδικα), κρεοπωλεία, μανάβικα κ.λ.π..

Τα προϊόντα μας καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ειδών καταστημάτων μαζικής εστίασης. Διαθέτουμε διαφόρων ειδών και χρησιμότητας βιτρίνες εστίασης και Μπαιν Μαρί, επιτραπέζιες ή επιδαπέδιες, ψυχόμενες (π.χ. για σαλάτες ή σάντουιτς) ή / και θερμαινόμενες (π.χ. για σφολειατοειδή).

Επιπρόσθετα φέρουν τα εξής χαρακτηριστικά όπως αποθηκευτικό χώρο (ντουλάπια) κάτω από την βιτρίνα, με εσωτερικό φωτισμό και πλαινά πάνελ εσωτερικά ή εξωτερικά φωτισμού LED, κυρτές ή κάθετες βιτρίνες εστίασης με γωνία ή χωρίς, με θήκες (ειδικά ταψάκια) τοποθέτησης αγαθών για επίδειξη, με ράφια τοποθέτησης εσωτερικά, με ανοιγόμενη ή συρόμενη βιτρίνα, με τροχήλατους κάδους κ.α..

Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται ανοξείδωτα, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, για αντοχή στο χρόνο και την επίπονη και συχνή χρήση τους.

Η κάθε μονάδα που διαθέτουμε στο κατάστημα μας παρασκευάζεται με υψηλής ποιότητας υλικά και φέρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Για το κάθε ένα παρέχουμε λεπτομερές εγχειρίδιο με προδιαγραφές για την μακροχρόνια χρήση του σε απαιτητικές εφαρμογές. Επιπρόσθετα πολλές από αυτές τις μονάδες διαθέτουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως LED φωτισμό, ψηφιακές ενδείξεις, τροχούς, σύστημα διατήρησης ανοιχτής πόρτας και άλλες κατασκευαστικές λειτουργίες για την διευκόλυνση πρόσβασης των υλικών σας, καθώς και την εύκολη και σωστή συντήρηση τους.

Όλα τα προϊόντα μας υπάρχουν διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις και με δυνατότητα παραγγελίας συγκεκριμένης σύνθεσης, καθώς επίσης και την αγορά τους σε μεταχειρισμένο. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τον εξοπλισμό νέας ή ήδη υπάρχουσας επιχείρησης, με εκτίμηση των χώρων και των αναγκών της, από επιτόπια επίσκεψη ομάδος μας, όπου θα σας προτείνουν τη σύνθεση στα μέτρα σας, αλλά και σε συμφέρουσα τιμή για την τσέπη σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

Η χρησιμότητα μιας Βιτρίνας Εστίασης στο κατάστημα μας.

Μια βιτρίνα ψύξης ή / και θέρμανσης όχι μόνο διατηρεί τα προϊόντα σας στη σωστή θερμοκρασία σερβιρίσματος, αλλά παράλληλα διαφημίζει τα προϊόντα σας βοηθώντας σας να αυξήσετε τις πωλήσεις από περαστικούς πελάτες.

Πολλές από αυτές διαθέτουν εσωτερικό φωτισμό που βοηθά στην καλύτερη επίδειξη των αγαθών που προσφέρετε. Επίσης προσφέρουν άμεση δυνατότητα επιλογής στον πελάτη, καθώς έχουν καθαρό κρύσταλλο για τζάμι, όπου επιτρέπει την άμεση οπτική επαφή του πελάτη με το προϊόν σας, και κάποιες διαθέτουν και κυρτό τζάμι το οποίο ενισχύει την οπτική αισθητική τους.

Μια βιτρίνα ψύξης είναι ιδανική για καταστήματα πώλησης σάντουιτς, καφετέριες, πιτσαρίες ή ακόμα και μανάβικα. Κάθε βιτρίνα διατηρεί χαμηλές θερμοκρασίας, ώστε να συντηρεί κρέατα, τυριά, σαλάτες ζυμαρικών και άλλα αγαθά κρύα και σε ασφαλή θερμοκρασία σερβιρίσματος.

Μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν και σε παντοπωλεία, κάβες ή ακόμα και ψιλικατζίδικα και βενζινάδικα, όπου μπορούν να διαθέτουν σε άμεση παρουσίαση τα διάφορα ποτά, αναψυκτικά, γιαούρτια, έτοιμες σαλάτες, έτοιμα σάντουιτς και διάφορα τυποποιημένα σνακ.

Η συλλογή μας προσφέρει διάφορα μεγέθη, τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ενός καταστήματος όσο μεγάλες κι αν είναι. Παράλληλα μπορείτε να επιλέξετε μια βιτρίνα στην οποία ο πελάτης από μπροστά επιλέγει το προϊόν που επιθυμεί και ο υπάλληλος έχει άμεση πρόσβαση από το πίσω μέρος.

Τέλος, υπάρχουν και επιτραπέζιες βιτρίνες ιδανικές για επιχειρήσεις που χρειάζονται ευελιξία, όπως π.χ. catering.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας με μια βιτρίνα εστίασης ή Μπαιν Μαρί.

Ιδανικές για να προσελκύσουν τους περαστικούς πιθανούς πελάτες, οι βιτρίνες εστίασης είναι αναγκαίες για καταστήματα όπως τυροπιτάδικα, και γενικώς καταστήματα που προσφέρουν έτοιμα μικρογευματα. Η τοποθέτηση τους σε εμφανές σημείο εντός ή εκτός του μαγαζιού σας, συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση των πωλήσεων σας.

Πολλές φορές ο κόσμος δε προλαβαίνει να σκεφτεί ότι πρέπει να φάει κάτι μικρό, για να διατηρήσει ενέργεια στην καθημερινότητα του, και μια βιτρίνα τον βοηθάει να το θυμηθεί, παρέχοντας σε εσάς νέους πελάτες.

Τέλος υπάρχουν και δυνατότητες για βιτρίνες ιδίας εξυπηρέτησης (self-service), οι οποίες είναι ιδανικές για καφετέριες, όπου τοποθετούνται συνήθως πριν το ταμείο, για να προσεγγίσουν το ενδιαφέρον του πελάτη πριν ολοκληρώσει την αγορά του ή σε σημείο εντός του μαγαζιού για την γρηγορότερη και ευκολότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.