Πλατό2018-09-25T09:38:14+00:00

Πλατό

Πλατό ψησταριές

Η εταιρεία μας διαθέτει λύσεις και ιδέες για την σωστή λειτουργία μιας κουζίνας, οι οποίες συνδυάζουν την ποιότητα με τη λειτουργικότητα. Το επίτευγμα της εταιρείας μας, είναι ότι προσφέρουμε λύσεις για κάθε είδους ανάγκης σε μια κουζίνα εστιατορίου, ακολουθώντας την πολιτική της 4 σημείων: καινοτομία, αξιοπιστία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον. Όλα μας τα προϊόντα προσφέρονται με τις απαραίτητες εγγυήσεις καλής λειτουργίας.

Στη συλλογή μας θα βρείτε και ψησταριές πλατό. Κατασκευάζονται πλήρως ανοξείδωτα, επιτραπέζια ή επιδαπέδια, ηλεκτρικά ή με χρήση υγραερίου και σε διάφορα μεγέθη (μονά, διπλά, τριπλά). Επίσης φέρουν διάφορα χαρακτηριστικά όπως θερμοστατικούς διακόπτες, πλάκες χρωμίου, ειδικά ταψιά συλλογής του λίπους κ.α.. Παράλληλα μπορείτε να επιλέξετε και μεταχειρισμένο – ανακατασκευασμένο μοντέλο σε άριστη κατάσταση.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλων των ειδών επαγγελματικά πλατό. Διαθέτουμε ακόμα και επιτραπέζιες, με προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την ποιότητα του εξοπλισμού. Τα πλατό που διαθέτουμε στο κατάστημα μας παρασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανοξείδωτη κατασκευή και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και προδιαγραφές.

Όλα τα προϊόντα μας υπάρχουν διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις και με δυνατότητα παραγγελίας συγκεκριμένης σύνθεσης, καθώς επίσης και την αγορά τους σε μεταχειρισμένο. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τον εξοπλισμό νέας ή ήδη υπάρχουσας επιχείρησης, με εκτίμηση των χώρων και των αναγκών της, από επιτόπια επίσκεψη ομάδος μας, όπου θα σας προτείνουν τη σύνθεση στα μέτρα σας, αλλά και σε συμφέρουσα τιμή για την τσέπη σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

Κάντε χρήση στο 100% της επιφάνειας ψησίματος με ένα πλατό.

Τα πλατώ, ή αλλιώς πλάκα ψησίματος, προσφέρει τη δυνατότητα μιας μεγάλης επίπεδης επιφάνειας ψησίματος. Ιδανικό για εστιατόρια και ψητοπωλεία, παρέχει γρήγορο και ομοιόμορφο ψήσιμο σε λαχανικά, κρέατα και σκληρά τυριά.

Οι πλάκες που διαθέτει θερμαίνονται σε υψηλή θερμοκρασία, με την χρήση αντιστάσεων, κι έτσι μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μιας κουζίνας αρκετά γρήγορα, συγκριτικά με άλλες συσκευές.

Επίσης λόγω της ενιαίας επιφάνειας που διαθέτουν μπορούν να ψήσουν ταυτόχρονα και ομοιόμορφα αρκετά προϊόντα μας, ώστε να μη χρειάζεται την παράλληλη χρήση πολλών μαγειρικών σκευών και συσκευών. Τέλος είναι εύκολα στη χρήση τους και στην καθαριότητα τους.

Η ευελιξία και η ευκολία που προσφέρουν τα Πλατό

Τα πλατό υγραερίου και ηλεκτρικά πλατό, είναι ιδανικά για χρήση από καταστήματα που προσφέρουν πρωινό και γενικά από καταστήματα μαζικής εστίασης που προσφέρουν πολλά μικρογεύματα και δε διαθέτουν τον απαραίτητο χώρο για μεγαλύτερο εξοπλισμό.

Μπορείς να ψήσεις τα υλικά για σάντουιτς (μπέικον, μπιφτέκι κ.λ.π.), κομμάτια κοτόπουλου ή και κρέατος, να ετοιμάσεις αυγά στραπατσάδα ή μάτια, σοτάρισμα διάφορων λαχανικών (μανιτάρια, μελιτζάνες, κολοκύθι) και πολλά άλλα, και όλα αυτά ταυτόχρονα, εάν είναι απαραίτητο.

Παράλληλα είναι αρκετά ευέλικτα, όχι μόνο για την δυνατότητα ψησίματος πολλών και διαφόρων υλικών ταυτόχρονα, αλλά και λόγω του όγκου τους. Οι επιτραπέζιες μονάδες μπορούν να μετακινηθούν εύκολα και να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μας, σε εξωτερική χρήση, όπως είναι απαραίτητο σε εταιρείες catering. Ακόμα και μεγάλες μονάδες δε πιάνουν πολύ χώρο, συγκριτικά με άλλες συσκευές, λόγω της επιφάνειας ψησίματος που προσφέρουν.