Παγομηχανές2018-09-25T09:39:24+00:00

Παγομηχανές

Αγοράζοντας την σωστή παγομηχανή.

Η Technical Inox επιτυγχάνει την εύρεση λύσεων και πρακτικών για την καλύτερη και ομαλή λειτουργία των καταστημάτων σας. Στην εταιρεία μας προσφέρουμε λύσεις για κάθε είδους ανάγκης σε μια κουζίνα καταστήματος μαζικής εστίασης, ακολουθώντας την πολιτική της 4 σημείων: καινοτομία, αξιοπιστία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Η συλλογή μας διαθέτει και παγομηχανές υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Μπορούν να παράγουν πάγο από 25kg έως 250kg ημερησίως, ανάλογα το μοντέλο. Παράλληλα διαθέτουν ρυθμίσεις για παραγωγή πάγου σε τρίμμα, σε παγάκι (στρογγυλό ή τετράγωνο παγάκι ή και σε κομμάτι. Με τις παγομηχανές μας δε θα ξεμείνετε ποτέ από πάγο στο κατάστημα σας, προσφέροντας μόνιμη ευχαρίστηση παγωμένων αφεψημάτων και ποτών στους πελάτες σας.

Η κάθε μονάδα που διαθέτουμε στο κατάστημα μας παρασκευάζεται με υψηλής ποιότητας υλικά και φέρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Για το κάθε ένα παρέχουμε λεπτομερές εγχειρίδιο με προδιαγραφές για την μακροχρόνια χρήση του σε απαιτητικές εφαρμογές.

Όλα τα προϊόντα μας υπάρχουν διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις και με δυνατότητα παραγγελίας συγκεκριμένης σύνθεσης, καθώς επίσης και την αγορά τους σε μεταχειρισμένο. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τον εξοπλισμό νέας ή ήδη υπάρχουσας επιχείρησης, με εκτίμηση των χώρων και των αναγκών της, από επιτόπια επίσκεψη ομάδος μας, όπου θα σας προτείνουν τη σύνθεση στα μέτρα σας, αλλά και σε συμφέρουσα τιμή για την τσέπη σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

Η αναγκαιότητα πάγου στη ζωή μας.

Η παγομηχανή ίσως είναι το πιο παρεξηγημένο εργαλείο εξοπλισμού εστίασης. Καθημερινά, σε παγκόσμιο επίπεδο, ο κόσμος χρησιμοποιεί πάγο για πολλές εργασίες, από την χρήση για να διατηρήσουμε το ποτό του πελάτη μας δροσερό μέχρι και την χρήση πολύ περισσότερο σημαντικών παραγόντων, όπως την διατήρηση και συντήρηση των αγαθών μας. Παρ’ όλα αυτά πολλοί επιχειρηματίες δε θεωρούν αναγκαία την χρήση τους.

Τα περισσότερα καταστήματα μαζικής εστίασης κάνουν χρήση πάγου για τα διάφορα ποτά που προσφέρουν. Ο Έλληνας, λόγω του κλίματος της Ελλάδος, 6 μήνες το χρόνο τουλάχιστον, θεωρεί απαραίτητη την χρήση πάγου και την απαιτεί σε κάποια από τα ποτα της επιλογής του. Διάφορα ροφήματα, όπως ο φραπές, δε νοείτε να καταναλωθεί χωρίς πάγο.

Οπότε μια παγομηχανή, ιδιαίτερα για καφετέριες αλλά και για τα άλλα καταστήματα μαζικής εστίασης, είναι λίγο πολύ αναγκαία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για μια παγομηχανή.

Η παγομηχανή είναι σίγουρα μια προαιρετική αγορά (ανάλογα τις ανάγκες του καταστήματος), αλλά συνάμα και πολλές φορές αναγκαία. Με την αγορά της, γνωρίζεις ότι πάντα θα διαθέτεις πάγο, για όλες τις πιθανές χρήσεις, και δε θα αναγκαστείς να δυσαρεστήσεις τον πελάτη σου.

Ανεξαρτήτου του σχήματος του πάγου και του μεγέθους της συσκευής που θα αγοράσεις, θα πρέπει να υπολογίσεις ότι χρειάζεσαι αξιοπιστία και υψηλή επίδοση από την παγομηχανή σου και χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Τέλος μια παγομηχανή είναι σχετικά μικρή σαν συσκευή και μπορεί να αφομοιωθεί εύκολα στην σύνθεση της κουζίνας ενός καταστήματος μαζικής εστίασης.