Λοιπός Εξοπλισμός2018-09-25T09:31:28+00:00

Λοιπός Εξοπλισμός Μαζικής Εστίασης

Όλες οι μικροσυσκευές του Λοιπού Εξοπλισμού μιας κουζίνας σε ένα μέρος.

Η Technical Inox δε θα μπορούσε να μη διαθέτει όλες αυτές τις μικροσυσκευές που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Η συλλογή μας είναι αρκετά μεγάλη και μπορείτε να βρείτε ότι έχει να κάνει με επαγγελματικό εξοπλισμό μαζικής εστίασης. Στην εταιρεία μας προσφέρουμε λύσεις για κάθε είδους ανάγκης σε μια κουζίνα καταστήματος μαζικής εστίασης, ακολουθώντας την πολιτική της 4 σημείων: καινοτομία, αξιοπιστία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Έτσι λοιπόν διαθέτουμε διαφόρων ειδών μηχανές καφέ & espresso, βραστήρες ζυμαρικών, ρολό εξωτερικού αυτόματα, τρίφτες τυριών, ηλεκτρικά μαχαίρια κοπής γύρου, μοτέρ σούβλας, μηχανές κοπής ζαμπόν, ψύκτες νερού, στίφτες, παγοθραύστες, μηχανές παρασκευής διαφόρων υλικών (λουκουμάδες κρέπες, μπισκότων, Hot-Dog) και άλλα πολλά. Όλα τα προϊόντα υπάρχουν διαθέσιμα και σε μεταχειρισμένα – ανακατασκευασμένα.

Η κάθε μονάδα που διαθέτουμε στο κατάστημα μας παρασκευάζεται με υψηλής ποιότητας υλικά και φέρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Για το κάθε ένα παρέχουμε λεπτομερές εγχειρίδιο με προδιαγραφές για την μακροχρόνια χρήση του σε απαιτητικές εφαρμογές. Επιπρόσθετα πολλές από αυτές τις μονάδες διαθέτουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως LED φωτισμό, ψηφιακές ενδείξεις και άλλες κατασκευαστικές λειτουργίες για την διευκόλυνση πρόσβασης των υλικών σας, καθώς και την εύκολη και σωστή συντήρηση τους.

Όλα τα προϊόντα μας υπάρχουν διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις και με δυνατότητα παραγγελίας συγκεκριμένης σύνθεσης, καθώς επίσης και την αγορά τους σε μεταχειρισμένο. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τον εξοπλισμό νέας ή ήδη υπάρχουσας επιχείρησης, με εκτίμηση των χώρων και των αναγκών της, από επιτόπια επίσκεψη ομάδος μας, όπου θα σας προτείνουν τη σύνθεση στα μέτρα σας, αλλά και σε συμφέρουσα τιμή για την τσέπη σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

Η αναγκαιότητα των συσκευών που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη

Υπάρχουν πολλές συσκευές που χρησιμοποιούνται ευρέως από καταστήματα μαζικής εστίασης, ανάλογα το προϊόν που προσφέρουν. Για παράδειγμα μια pasteria μπορεί να διαθέτει παρασκευαστή μακαρονιών, ώστε να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο και ξεχωριστό στο πελάτη της, από τα έτοιμα μακαρόνια του εμπορίου.

Άλλες μικροσυσκευές απλά υπάρχουν για την διευκόλυνση αλλά και την γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Πλέον η τεχνολογία τρέχει με φρενήρης ρυθμούς και συνεχώς αναπτύσσονται νέες τεχνολογίες, για ήδη υπάρχουσες συσκευές, και πατέντες για συσκευές καινούργιες που διευκολύνουν τον επιχειρηματία σε μια λειτουργία του καταστήματος του.

Παλαιότερα έβλεπες σε ψητοπωλεία να γίνεται η κοπή του γύρου με μεγάλο μαχαίρι. Πλέον αντικαταστήθηκε από το ηλεκτρικό μαχαίρι κοπής, το οποίο είναι πιο εύκολο και ξεκούραστο στη χρήση.

Υπάρχουν και συσκευές ιδιαίτερες που θα χρησιμοποιηθούν μόνο για συγκεκριμένο σκοπό, όπως λόγου χάριν οι μηχανές παρασκευής λουκουμάδων, κρέπας και βάφλας ή ο βραστήρας σοκολάτας που είναι αναγκαίος κυρίως για ζαχαροπλαστεία. Γενικά ο λοιπός εξοπλισμός καταστημάτων μαζικής εστίασης εμπεριέχει ένα ευρύ φάσμα συσκευών , απαραίτητα το κάθε ένα για συγκεκριμένη λειτουργία.

Ο καφές στην Ελλάδα.

Οι καφετέριες τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα βρίσκονται σε έξαρση εμφάνισης. Παντού ανοίγουν νέα καταστήματα εξυπηρέτησης και πλέον υπάρχουν πολλά καταστήματα ανά περιοχή. Επιλέγονται από πολλούς είτε γιατί τους αρέσει ο καφές, είτε ως σημείο συνάντησης με την παρέα τους, είτε απλά για να βγουν έξω.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που θα προσελκύσει τον πελάτη σας, εσείς θα πρέπει να διαθέτετε τα σωστά εργαλεία, για να τον εξυπηρετήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα. Οι μηχανές καφέ κι αυτές έχουν φτάσει σε επίπεδο τρομερής τεχνολογικής ανάπτυξης και συνεχώς ενσωματώνουν νέες λειτουργίες και εφαρμογές στις δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν.

Υπάρχουν διαφόρων ειδών καφετιέρες (espresso, ελληνικού καφέ, γαλλικού καφέ κ.λ.π.) και με διάφορες εξτρά χαρακτηριστικά (άλεσμα για χρήση φρέσκου καφέ, παρασκευή αφρόγαλου κ.α.) που μας διευκολύνουν στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος μας και μας γλυτώνουν από την διάθεση πολλών διαφορετικών συσκευών.