Λάνζτες2018-09-25T09:26:33+00:00

Λάντζες

Λάντζες λειτουργικές & με αντοχή στο χρόνο.

Μια κουζίνα εστιατορίου πρέπει να είναι πλήρως και ορθώς εξοπλισμένη, με όλα τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να αντιμετωπίσει επαρκώς και χωρίς προβλήματα τις καθημερινές εργασίες. Στην εταιρεία μας προσφέρουμε λύσεις για κάθε είδους ανάγκης σε μια κουζίνα εστιατορίου, ακολουθώντας την πολιτική της 4 σημείων: καινοτομία, αξιοπιστία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Στην Technical Inox θα βρείτε και ανοξείδωτες λάντζες σε διάφορα μεγέθη, με μονή, διπλή ή τριπλή γούρνα, με ή χωρίς ανοιχτό ή κλειστό αποθηκευτικό χώρο και με ή χωρίς χώρο τοποθέτησης σκευών δεξιά ή αριστερά της γούρνας.

Από 100% ανοξείδωτη κατασκευή, οι λάντζες που προσφέρουμε αντέχουν στον χρόνο και στην συνεχή και επίπονη χρήση με επαγγελματικά καθαριστικά, που χρησιμοποιούνται σε καταστήματα μαζικής εστίασης. Παράλληλα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας θα βρείτε και μεταχειρισμένα προϊόντα σε άριστη κατάσταση για αγορά και χρήση στο κατάστημα σας.

Οι Λάντζες που διαθέτουμε στο κατάστημα μας παρασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτες, με υψηλής ποιότητας υλικά, και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Ανάλογα την χρήση που επιθυμούμε, προσφέρουμε πολλών ειδών λάντζες σε διάφορα μεγέθη και δυνατότητες για την καλύτερη λειτουργία τους στον χώρο σας.

Όλα τα προϊόντα μας υπάρχουν διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις και με δυνατότητα παραγγελίας συγκεκριμένης σύνθεσης, καθώς επίσης και την αγορά τους σε μεταχειρισμένο. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τον εξοπλισμό νέας ή ήδη υπάρχουσας επιχείρησης, με εκτίμηση των χώρων και των αναγκών της, από επιτόπια επίσκεψη ομάδος μας, όπου θα σας προτείνουν τη σύνθεση στα μέτρα σας, αλλά και σε συμφέρουσα τιμή για την τσέπη σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

Η Υγιεινή είναι αρχοντιά!

Η λάντζα είναι μια καθημερινή και συνεχής εργασία στην κουζίνα ενός εστιατορίου, όπου μεγάλα σκεύη πρέπει να πλυθούν, πριν ξαναχρησιμοποιηθούν για μαγείρεμα, αλλά και για άλλους σκοπούς όπως πλύσιμο χεριών και γενικά για λόγους υγιεινής εντός της κουζίνας. Μια λάντζα είναι χρήσιμη σχεδόν παντού, διότι προσφέρει την απαραίτητη υγιεινή που πρέπει να υπάρχει.

Παράλληλα μπορεί να βοηθήσει και στην γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών σας. Για παράδειγμα, μια λάντζα μπορεί να τοποθετηθεί πίσω από την μπάρα ενός μπαρ ή ενός μπαρ εστιατορίου.

Έτσι δίδεται η δυνατότητα στον υπάλληλο μας, να καθαρίζει επιτόπου ποτήρια και σκεύη, χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από το χώρο του και να χαθεί πολύτιμος χρόνος, που μπορεί να αξιοποιηθεί πιο παραγωγικά και δε στο γρήγορο service.

Παράλληλα διαθέτουν και κλειστούς χώρους αποθήκευσης, που μπορούμε να τοποθετήσουμε τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούνται για τα σκεύη μας, και να μην έχουν άμεση επαφή με τον χώρο προετοιμασίας γευμάτων.

Γενικά η λάντζα είναι ουσιαστικό εργαλείο για κάθε αξιόλογη κουζίνα εστιατορίου. Χωρίς αυτήν, χάνετε πολύτιμος χρόνος που μπορεί να αξιοποιηθεί σε ουσιαστικές εργασίες, αλλά και με την απουσία της ή τοποθέτησης της σε μη λειτουργικό και εξυπηρετικό χώρο εντός της κουζίνας, παρουσιάζεται πιθανότητα κινδύνου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που την ώρα της αιχμής λόγω φόρτου εργασίας, αναγκαστήκαμε να επιλέξουμε μεταξύ της ολοκλήρωσης των παραγγελιών και της καθαριότητας, είτε λόγω κάποιου ατυχήματος πάνω στη φούρια, είτε λόγω απλά της γενικευμένης χρήσης του χώρου, με κίνδυνο την παραμέληση της υγιεινής του χώρου της κουζίνας μας.

Ειδικοί χώροι καθαριότητας.

Καλό είναι, για την σωστή λειτουργία του καταστήματος μας, να προβλέψουμε και για ειδικούς χώρους καθαρισμού. Νεροχύτες inox μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους της υπηρεσίας καθαρισμού, που μπορεί διαθέτετε στον χώρο σας, για την πλύση των διαφόρων εργαλείων καθαρισμού, όπως σφουγγαρίστρες και σκούπες, καθώς και για την αποθήκευση των επαγγελματικών και ιδιαίτερα ισχυρών απορρυπαντικών.

Τέτοιοι χώροι είναι ιδανικοί, για να μην υπάρχει ουσιαστική και άμεση επαφή με την κουζίνα και τους άλλους χώρους ενός εστιατορίου. Η υγιεινή είναι πολύ σημαντικός παράγοντας και θα πρέπει κάθε επιχειρηματίας, να προβλέψει το μέγεθος των αναγκών του καταστήματος του, κατά την διαμόρφωση του.