Καρβουνιέρες2018-09-25T09:25:05+00:00

ΚΑΡΒΟΥΝΙΕΡΕΣ

Ψησταριές κάρβουνου

Η εταιρεία μας, έχοντας εξοπλίσει πάρα πολλά καταστήματα εστίασης στα 10 χρόνια λειτουργίας της, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα σας, υψηλών επιδόσεων και ασφάλειας με εγγυημένη την ποιότητα τους. Στην εταιρεία μας προσφέρουμε λύσεις για κάθε είδους ανάγκης σε μια κουζίνα εστιατορίου, ακολουθώντας την πολιτική της 4 σημείων: καινοτομία, αξιοπιστία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Η Technical Inox διαθέτει μεγάλη συλλογή σε καρβουνιέρες. Τα κρέατα σιγοψήνονται πάνω από κάρβουνο είτε σε σχάρες, είτε σε σούβλες, δίνοντας στο τελικό αποτέλεσμα γεύση με ζουμερή και μαλακή υφή, κάτι που οι περισσότεροι επισκέπτες σε εστιατόρια ευχαριστιούνται παγκοσμίως.

Η Technical Inox είναι πρωτοπόρα στη διάθεση προϊόντων για τους πελάτες της. Υπάρχουν ψησταριές κάρβουνου απλές, αξονικές για τοποθέτηση σούβλας, με σκαλοπάτι και επιτραπέζιες . Επιπλέον διαθέτουν ειδικά ντουλάπια αποθήκευσης και τοποθέτησης των αξεσουάρ μιας ψησταριάς και κατασκευάζονται σε διάφορα μεγέθη και δυνατότητες και για όλες τις πιθανές εργασίες που μπορεί να απαιτεί η χρήση μιας ψησταριάς σε καταστήματα όπως ψητοπωλεία και σουβλατζίδικα, καθώς και σε εστιατόρια.

Η επιλογή σας μπορεί να γίνει μέσα από μια μεγάλη συλλογή προϊόντων που προσφέρουμε είτε σε καινούργια, είτε και σε μεταχειρισμένα. Η Technical Inox παρέχει εξοπλισμό με υψηλά πρότυπα και διαθέτει μοντέλα που καλύπτουν τις ανάγκες ενός μικρού, έως και μεγάλου εστιατορίου.

Ασχέτως του τύπου του εστιατορίου που έχετε, η συλλογή μας σε καρβουνιέρες είναι σίγουρο ότι εμπεριέχει αυτό που ψάχνετε. Διαθέτουμε ακόμα και επιτραπέζιες ψησταριές, με προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την ποιότητα του εξοπλισμού. Η κάθε ψησταριά που διαθέτουμε στο κατάστημα μας κατασκευάζεται με υψηλής ποιότητας υλικά και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Επιπρόσθετα πολλές από αυτές τις μονάδες διαθέτουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως ντουλάπια αποθηκευτικού χώρου, θέσεις τοποθέτησης αξεσουάρ ψησίματος, τροχούς μετακίνησης, καπέλα εξαερισμού και άλλες κατασκευαστικές λειτουργίες για την διευκόλυνση παρασκευής του προϊόντος σας, καθώς και την εύκολη και σωστή συντήρηση τους.

Όλα τα προϊόντα μας υπάρχουν διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις και με δυνατότητα παραγγελίας συγκεκριμένης σύνθεσης, καθώς επίσης και την αγορά τους σε μεταχειρισμένο. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τον εξοπλισμό νέας ή ήδη υπάρχουσας επιχείρησης, με εκτίμηση των χώρων και των αναγκών της, από επιτόπια επίσκεψη ομάδος μας, όπου θα σας προτείνουν τη σύνθεση στα μέτρα σας, αλλά και σε συμφέρουσα τιμή για την τσέπη σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

Ψήνοντας σε κάρβουνο!

Η κουλτούρα του Έλληνα, καλώς ή κακώς, προϋποθέτει συνήθως την προετοιμασία του ψητού γεύματος του, σε ψησταριές με κάρβουνο. Είναι κάτι που πολλοί προτιμούν και υποστηρίζουν ότι η γεύση είναι τελείως διαφορετική, προς το καλύτερο, αν έχει ψηθεί σε κάρβουνο. Μια επαγγελματική ψησταριά είναι ουσιαστικό κομμάτι του εξοπλισμού ενός εστιατορίου και θα μαγειρεύει ποικιλία εύγευστων τέλειων γευμάτων. Οι καρβουνιέρες συμβάλλουν στο να επιτύχετε μια γεύση καπνιστού κι ελαφρός «καβουρνισμένου» κρέατος, κοτόπουλου ή ψαριού, δίνοντας και τις χαρακτηριστικές γραμμές του grill ακόμα και σε σάντουιτς και λαχανικά.

Ένα ψητοπωλείο λοιπόν δε δύναται στην Ελλάδα να μην διαθέτει καρβουνιέρα. Είναι αδιανόητο για κάποιους, οι οποίοι είτε για να αποφύγουν την διαδικασία στο σπίτι τους, είτε γιατί σας εμπιστεύονται για την μαγειρική σας, θα προτιμήσουν να επισκεφθούν ένα ψητοπωλείο για να φάνε ψητό κρέας. Κι αν αυτό συνδυάζετε με ένα καλό μαρινάρισμα του κρέατος, τότε έχεις επιτύχει το απόλυτο για τον Έλληνα, που του αρέσει το καλό ψητό.

Ακόμα κι αν διαθέτεται μικρό χώρο στη κουζίνα σας, μπορείτε να σκεφτείτε και την επιλογή της επιτραπέζιας ψησταριάς, η οποία ταιριάζει απόλυτα σε ένα πάγκο και σας εξοικονομεί αναγκαίο χώρο. Από την άλλη πλευρά οι επιδαπέδιες ψησταριές είναι ιδανικές για ψητοπωλεία ή εστιατόρια που διαθέτουν χώρο κι έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα και πολλά τραπέζια να σερβίρουν. Όπως και να έχει η κατάσταση, ασχέτως των αναγκών σας, η επιλογή σας, σας περιμένει στην Technical Inox!