Grill2018-09-25T09:18:13+00:00

Grill

Grill ψησίματος. Η εναλλακτική της καρβουνιέρας.

Η Technical Inox προσπαθεί πάντα να κρατά τον πελάτη της ευχαριστημένο και κυρίως σωστά εξοπλισμένο, για την επιχείρηση του. Στο τομέα του εξοπλισμού μαζικής εστίασης, έχουμε επιτύχει να προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις με υψηλά πρότυπα ποιότητας, που καλύπτουν τις ανάγκες εξοπλισμού ενός μικρού, έως και μεγάλου καταστήματος μαζικής εστίασης.

Στην εταιρεία μας προσφέρουμε λύσεις για κάθε είδους ανάγκης σε μια κουζίνα ψητοπωλείου, ακολουθώντας την πολιτική της 4 σημείων: καινοτομία, αξιοπιστία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Στα επαγγελματικά γκριλ διαθέτουμε επιτραπέζια και επιδαπέδια, τροφοδοσίας ηλεκτρικού ρεύματος ή υγραερίου, σε διάφορα μεγέθη (μονά – διπλά – τριπλά), καθώς και με χαρακτηριστικά όπως τα grill με roller τροφοδοσίας και τα grill τύπου σαλαμάνδρα, και για όλες τις πιθανές εργασίες που μπορεί να απαιτεί η χρήση ενός επαγγελματικού grill σε καταστήματα όπως ψητοπωλεία, σουβλατζίδικα, και εστιατόρια.

Παράλληλα διαθέτουμε και πολλά απαραίτητα αξεσουάρ ψησίματος. Η επιλογή σας μπορεί να γίνει μέσα από μια μεγάλη συλλογή προϊόντων που προσφέρουμε είτε σε καινούργια, είτε και σε μεταχειρισμένα.

Ασχέτως του τύπου του εστιατορίου που έχετε, η συλλογή μας σε επαγγελματικά γκριλ είναι σίγουρο ότι εμπεριέχει αυτό που ψάχνετε. Διαθέτουμε ακόμα και επιτραπέζια γκριλ, με προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την ποιότητα του εξοπλισμού. Το κάθε γκριλ που διαθέτουμε στο κατάστημα μας κατασκευάζεται με υψηλής ποιότητας υλικά και φέρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Επιπρόσθετα είναι αρκετά ευέλικτα στη χρήση τους και ιδανικά για επιχειρήσεις catering και γενικά υπηρεσίες φαγητού, όπου προσφέρουν εξυπηρέτηση σε εξωτερικούς χώρους.

Όλα τα προϊόντα μας υπάρχουν διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις και με δυνατότητα παραγγελίας συγκεκριμένης σύνθεσης, καθώς επίσης και την αγορά τους σε μεταχειρισμένο. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τον εξοπλισμό νέας ή ήδη υπάρχουσας επιχείρησης, με εκτίμηση των χώρων και των αναγκών της, από επιτόπια επίσκεψη ομάδος μας, όπου θα σας προτείνουν τη σύνθεση στα μέτρα σας, αλλά και σε συμφέρουσα τιμή για την τσέπη σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

Γιατί να προτιμήσω το επαγγελματικό γκριλ.

Το γκριλ είναι ένας τρόπος μαγειρέματος, κυρίως κρέατος και ψαρικών, ο οποίος προσφέρει μια διαφορετική γεύση και τραγανή υφή λόγω του ψησίματος από απευθείας επαφή με πηγές υψηλής θερμότητας (σχάρα).

Αντίθετα από τις καρβουνιέρες, τα επαγγελματικά grill τροφοδοτούνται είτε με ρεύμα, είτε με υγραέριο, και επιτυγχάνουν το ίδιο γευστικό αποτέλεσμα, χωρίς την βρωμιά του κάρβουνου.

Πιο εύκολες στη χρήση, γρηγορότερες στο ψήσιμο και ευκολότερες στο καθάρισμα, οι γκριλιέρες είναι από τα ουσιαστικότερα εργαλεία ενός ψητοπωλείου. Παράλληλα η ευελιξία τους στη χρήση αλλά και τα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά τους, σε σύγκριση με μια καρβουνιέρα, τα κάνουν απαραίτητα για μια κουζίνα καταστήματος μαζικής εστίασης.

Μαγείρεψε το κρέας, το ψάρι, τα λαχανικά και άλλα είδη σε επαγγελματικό γκριλ.

Εξόπλισε τη κουζίνα σου με μια ηλεκτρική ψησταριά, ώστε να μπορείς να ετοιμάσεις διαφόρων ειδών γεύματα γρήγορα και γευστικά. Μια ψησταριά υγραερίου είναι κάτι που πρέπει να έχει κάθε μαγαζί μαζικής εστίασης. Μπορείς να ετοιμάσεις πολλών ειδών γεύματα (π.χ. να ψήσεις κρέας ή ψάρι κ.α.), αλλά και να προετοιμάσεις υλικά (π.χ. να ψήσεις πίτες για σουβλάκι, ψωμί για σάντουιτς, τυριά όπως χαλούμι κ.α.) που θα χρησιμοποιήσεις για το τελικό προϊόν σου.

Ένα επαγγελματικό grill υγραερίου ή ηλεκτρικό προσφέρει μεγάλη ευελιξία σε ένα ψητοπωλείο. Συνήθως τα μικρά σε μέγεθος χρησιμοποιούνται ως «υποστήριξη», για την προετοιμασία διαφόρων υλικών, αλλά μπορούν να παίξουν και κεντρικό ρόλο σε μια κουζίνα ψητοπωλείου, όταν επιλέγουμε μεγάλα επαγγελματικά, αντί μιας καρβουνιέρας.

Επιπρόσθετα διαθέτουν χαρακτηριστικά που τα ξεχωρίζουν από τις καρβουνιέρες, όπως η ταινία τροφοδοσίας και οι ρυθμιστές ισχύος τους, που μας επιτρέπουν να επιτύχουμε το βαθμό ψησίματος που επιθυμούμε, χωρίς να ανησυχούμε αν θα σερβίρουμε καμένο ή ωμό το γεύμα μας.

Παράλληλα το μικρό grill υγραερίου ή ηλεκτρικό προσφέρει ευελιξία, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, αρκεί να υπάρχει τροφοδοσία ρεύματος ή υγραερίου. Ιδανικά για επιχειρήσεις catering και γενικά υπηρεσίες φαγητού σε εξωτερικούς χώρους, τα μικρά επαγγελματικά γκριλ θα σας λύσουν τα χέρια.