Επαγγελματικές Φριτέζες2018-09-25T09:22:00+00:00

Επαγγελματικές Φριτέζες

Ο ειδικός στις Επαγγελματικές Φριτέζες

Στην Technical Inox η καινοτομία είναι το Άλφα και το Ωμέγα, όσον αφορά τον εξοπλισμό μαζικής εστίασης. Θεωρούμε ότι καινοτόμες νέες λύσεις & ιδέες, οι οποίες στην ουσία γλυτώνουν χρόνο και χρήμα στον επιχειρηματία, θα πρέπει να ενσωματώνονται στον εξοπλισμό του. Η εταιρεία μας προσφέρει λύσεις για κάθε είδους ανάγκης σε μια κουζίνα εστιατορίου, ακολουθώντας την πολιτική της 4 σημείων: καινοτομία, αξιοπιστία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Έτσι λοιπόν δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη συλλογή μας οι επαγγελματικές φριτέζες. Σε εμάς θα βρείτε φριτέζες ανοξείδωτης κατασκευής ηλεκτρικές ή αερίου, σε διάφορα μεγέθη & χωρητικότητες (μονές – διπλές από 7lt. έως και 15lt.), επιτραπέζιες ή επιδαπέδιες και με διάφορα χαρακτηριστικά.

Κάποια από αυτά είναι η δυνατότητα συντήρησης πατάτας, ψηφιακούς χρονοδιακόπτες αυτόματης αφαίρεση καλαθιού, ειδικό καπάκι κλεισίματος για καλύτερο και γρηγορότερο τηγάνισμα, ψηφιακό πάνελ ενδείξεων και ρυθμίσεων, ντουλάπια αποθήκευσης κ.α..

Η συλλογή διαθέσιμων προϊόντων μας καλύπτει τις ανάγκες μιας κουζίνας μικρού αλλά και μεγάλου καταστήματος μαζικής εστίασης. Παράλληλα παρέχουμε και την δυνατότητα επιλογής μεταχειρισμένων μοντέλων.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλων των ειδών ηλεκτρικών ή υγραερίου συσκευών και δε επαγγελματικής φριτέζας. Διαθέτουμε ακόμα και επιτραπέζιες, με προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την ποιότητα του εξοπλισμού. Η κάθε φριτέζα που διαθέτουμε στο κατάστημα μας παρασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανοξείδωτη κατασκευή και φέρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Επιπρόσθετα πολλές από αυτές τις μονάδες διαθέτουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως δυνατότητα συντήρησης πατάτας, ψηφιακούς χρονοδιακόπτες αυτόματης αφαίρεση καλαθιού, ειδικό καπάκι κλεισίματος για καλύτερο και γρηγορότερο τηγάνισμα, ψηφιακό πάνελ ενδείξεων και ρυθμίσεων, ντουλάπια αποθήκευσης και άλλες κατασκευαστικές λειτουργίες για την διευκόλυνση παρασκευής του προϊόντος σας, καθώς και την εύκολη και σωστή συντήρηση τους.

Όλα τα προϊόντα μας υπάρχουν διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις και με δυνατότητα παραγγελίας συγκεκριμένης σύνθεσης, καθώς επίσης και την αγορά τους σε μεταχειρισμένο. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τον εξοπλισμό νέας ή ήδη υπάρχουσας επιχείρησης, με εκτίμηση των χώρων και των αναγκών της, από επιτόπια επίσκεψη ομάδος μας, όπου θα σας προτείνουν τη σύνθεση στα μέτρα σας, αλλά και σε συμφέρουσα τιμή για την τσέπη σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

Οι Επαγγελματικές Φριτέζες, μας προσφέρουν τραγανά και γευστικότατα γεύματα.

Εξοπλίστε την κουζίνα σας με επαγγελματικές φριτέζες, ώστε να μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας τηγανητά προϊόντα με τραγανή υφή και γεύση, γρήγορα και προπαντός με ευκολία. Τα τηγανητά προϊόντα, είναι ένα προϊόν που πουλιέται σε μεγάλες ποσότητες σε καταστήματα γρήγορου φαγητού, όπως ψητοπωλεία και fast food εστιατόρια. Κυρίως τόνοι πατάτας καταναλώνονται ημερησίως.

Παράλληλα, σε μικρότερες ποσότητες από την πατάτα, μια επαγγελματική φριτέζα μπορεί να ετοιμάσει και άλλου είδους τηγανητά γεύματα όπως κρέας (κοτομπουκιές, τηγανητό κοτόπουλο, ψαροκροκέτες κ.λ.π.) και λαχανικά (κολοκυθάκια, μελιτζάνες κ.λ.π.), τα οποία μπορεί να προσφέρει το κατάστημα σας ως κυρίως πιάτα ή/και συνοδευτικά.

Ότι κι αν παρασκευάζεται, η κουζίνα σας θα πρέπει να εξοπλισμένη με τέτοιου είδους ηλεκτρικές συσκευές, ώστε να αυξήσετε την προτίμηση των πελατών σας προς εσάς κι όχι προς κάποιον άλλο ανταγωνιστή. Κάθε λεπτομέρεια στην ποιότητα και ταχύτητα εξυπηρέτησης, παίζει σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση, αλλά κυρίως, και στην διατήρηση της προτίμησης της πελατείας μας για το κατάστημα μας.

Πρέπει να διαθέτουμε γρήγορη, αλλά ταυτόχρονα και ποιοτική εξυπηρέτηση!

Η δυνατότητα χρήσης μιας επαγγελματικής φριτέζας σε ένα κατάστημα μαζικής εστίασης είναι επιτακτική, λόγω της αυξημένης κίνησης πελατείας που πρέπει να εξυπηρετήσει. Τα διάφορα χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι συγκεκριμένες ηλεκτρικές συσκευές, είναι ότι επιτρέπουν στο εύκολο και γρήγορο καθάρισμα τους, καθώς και στην εύκολη αλλαγή του λαδιού τηγανίσματος, αυξάνοντας έτσι το ποιοτικό επίπεδο που προσφέρεται, αλλά παράλληλα και διατηρώντας το σταθερό, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ήρθε η ώρα να ανεβάσετε τον πήχη της ποιότητας που προσφέρεται, σε νέα επίπεδα, τα οποία θα προσελκύσουν επιπρόσθετη πελατεία στο μαγαζί σας, με την χρήση επαγγελματικής φριτέζας από την Technical Inox.