Επαγγελματικά Πλυντήρια2018-09-25T09:20:24+00:00

Επαγγελματικά Πλυντήρια

Τα επαγγελματικά πλυντήρια είναι προτεραιότητα για τον εξοπλισμό μαζικής εστίασης.

Η Technical Inox, με την πολύχρονη εμπειρία της σε προϊόντα μαζικής εστίασης, σας παρέχει κάθετες και ολοκληρωμένες λύσεις στον εξοπλισμό εστιατορίου. Στην εταιρεία μας προσφέρουμε λύσεις για κάθε είδους ανάγκης σε μια κουζίνα καταστήματος μαζικής εστίασης, ακολουθώντας την πολιτική της 4 σημείων: καινοτομία, αξιοπιστία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Στην συλλογή μας θα βρείτε επαγγελματικά πλυντήρια, καινούργια και μεταχειρισμένα σε άψογη κατάσταση, επιτραπέζια ή με καμπάνα, και με επιπλέον χαρακτηριστικά όπως ενσωματωμένη γούρνα λάντζας ή/και κάδο απορριμμάτων. Στα προϊόντα μας θα βρείτε επιλογές σε όλους του τύπους, με χαρακτηριστικά απαραίτητα για να καλύψουν όλες τις ανάγκες εστιατορίων, ψητοπωλείων, καφετεριών και γενικώς καταστημάτων μαζικής εστίασης.

Εάν ενδιαφέρεστε για την αγορά επαγγελματικού πλυντηρίου, επισκεφθείτε μας και γνωρίστε από κοντά την πλούσια συλλογή μας, αλλά και γενικά σε εξοπλισμό εστίασης, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Τα επαγγελματικά πλυντήρια που διαθέτουμε στο κατάστημα μας παρασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Όλα τα προϊόντα μας υπάρχουν διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις και με δυνατότητα παραγγελίας συγκεκριμένης σύνθεσης, καθώς επίσης και την αγορά τους σε μεταχειρισμένο. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τον εξοπλισμό νέας ή ήδη υπάρχουσας επιχείρησης, με εκτίμηση των χώρων και των αναγκών της, από επιτόπια επίσκεψη ομάδος μας, όπου θα σας προτείνουν τη σύνθεση στα μέτρα σας, αλλά και σε συμφέρουσα τιμή για την τσέπη σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

Επαγγελματικά Πλυντήρια και η αναγκαιότητα τους.

Πάντα υπάρχει μια ιστορία για κάθε καλό η κακό σχετικά με τα πάντα. Στη προκειμένη περίπτωση όλοι μας έχουμε ακούσει ιστορίες για την επίσκεψη κάποιων γνωστών μας σε εστιατόρια ή ψητοπωλεία, όπου υπήρχαν στάμπες ή ακόμα και υπολείμματα φαγητού στα σκεύη που τους προσέφεραν. Φυσικά αυτό δε συνεπάγεται ότι απαραίτητα το κάθε μαγαζί δε πληροί τις προϋποθέσεις υγιεινής, αλλά σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσει τον επιχειρηματία και να αναζητήσει τον λόγο.

Καθώς κάθε εστιατόριο έχει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, που το κάνει να ξεχωρίζει έστω και ελαφρά από κάποιο άλλο, ένα σημαντικό κομμάτι εξοπλισμού είναι κοινό για όλα, κι αυτό είναι το επαγγελματικό πλυντήριο. Όταν έρθει η στιγμή κατά την οποία θα πρέπει να αγοράσετε ένα επαγγελματικό πλυντήριο για το κατάστημα σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν αρκετές επιλογές στην αγορά, με διάφορες παραλλαγές και χαρακτηριστικά, που πληρούν τα κριτήρια που ζητά ο κάθε επιχειρηματίας.

Στην Technical Inox λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας αλλά και της μεγάλης γκάμας που διαθέτουμε, θα βρείτε σίγουρα αυτό που ταιριάζει στην επιχείρηση σας και φέρει τις προδιαγραφές που επιθυμείτε, χωρίς να ανησυχείτε για το αν κάνατε τη σωστή επιλογή. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας ενημερώσει πλήρως σχετικά με όλες τις διάφορες λειτουργίες και τα προτερήματα των διαφόρων μηχανημάτων που θα δείτε και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το μοντέλο που πραγματικά έχετε ανάγκη.

Διαθέτουμε και μικρά επαγγελματικά μοντέλα, τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν στον υπάρχοντα εξοπλισμό σας, τοποθετούμενα π.χ. κάτω από ένα πάγκο εργασίας, για την ίσως αναγκαία εξοικονόμηση του χώρου σας.

Η επιλογή του σωστού εξοπλισμού.

Για την επιχείρηση σας, και για την κάθε επιχείρηση, ο επιχειρηματίας είναι αυτός που γνωρίζει τον όγκο εργασίας, που πρέπει να υλοποιείτε κατά την λειτουργία της κουζίνας του. Ουσιαστικά και πρακτικά οι επιλογές του καταλήγουν σε δύο τύπους. Αυτόν του απλού επαγγελματικού πλυντηρίου και αυτόν του επαγγελματικού συστήματος πλύσης σκευών. Όταν έρθει η στιγμή της αποφάσεως, θα πρέπει να έχετε αναλογιστεί τον όγκο και να προσανατολιστείτε προς τον σωστό τύπο, ώστε να μπορέσει η κουζίνα σας να αντεπεξέλθει ομαλά στις καθημερινές της δραστηριότητες.

Τα επαγγελματικά συστήματα πλύσης σκευών παρέχουν έξτρα χαρακτηριστικά, πέραν της πλύσης, όπως γούρνα λάντζας και κάδο απορριμμάτων, τα οποία βοηθούν κατά πολύ στην αύξηση της απόδοσης της κουζίνας σας. Βοηθάνε σε μεγάλο βαθμό, ιδιαίτερα κατά την ώρα αιχμής λειτουργίας του καταστήματος σας, με αποτέλεσμα να γλιτώνετε χρήματα και χρόνο που μπορεί να αξιοποιηθεί σε κάποια άλλη πιο άμεση ανάγκη.

Αν πάλι δεν έχετε τόσο μεγάλο όγκο ή/και έχετε περιορισμένο χώρο, υπάρχουν και οι επιλογές των κλασσικών επαγγελματικών πλυντηρίων, κάποια από τα οποία είναι σχετικά μικρά και μπορούν να ενσωματωθούν στον υπάρχοντα εξοπλισμό σας, δίνοντας σας την δυνατότητα να εξοικονομήσετε τον αναγκαίο χώρο.

Τα επαγγελματικά πλυντήρια (είτε μικρά, είτε μεγάλα, είτε με πολλαπλές λειτουργίες) εν κατακλείδι γλιτώνουν σημαντικό χρόνο για τους υπαλλήλους σας, ο οποίος μπορεί να αξιοποιηθεί σε πιο επείγουσες και ουσιαστικές εργασίες, που πρέπει να υλοποιηθούν σε μια κουζίνα εστιατορίου. Επιπρόσθετα σας εξασφαλίζει την απαραίτητη υγιεινή και την εγγυημένα δεδομένη καθαριότητα για τα σκεύη σας.