Ψησταριές Γύρου2018-09-25T09:37:04+00:00

Ψησταριές Γύρου

Γυριέρες

Στην εταιρεία μας προσφέρουμε λύσεις για κάθε είδους ανάγκης σε μια κουζίνα εστιατορίου, ακολουθώντας την πολιτική της 4 σημείων: καινοτομία, αξιοπιστία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Το κατάστημα μας προσφέρει προϊόντα για όλες τις ανάγκες ενός ψητοπωλείου. Ένα από αυτά είναι και οι ψησταριές γύρου ή οι λεγόμενες «γυριέρες». Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας κάθετες ψησταριές ή γυριέρες, ηλεκτρικές ή με υγραέριο ανάλογα την προτίμηση σας. Εφοδιασμένες με αποσπώμενο κάθετο σουβλί, έχουν την δυνατότητα ψησίματος από 25 -250kg γύρου κρέατος της επιλογής σας, μονές ή διπλές, καινούργιες ή μεταχειρισμένες. Παράλληλα θα βρείτε σε εμάς και μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ ψησίματος.

Εάν ενδιαφέρεστε για την αγορά μιας μηχανής γύρου, επισκεφθείτε μας και γνωρίστε από κοντά την πλούσια συλλογή μας σε γυριέρες, αλλά και εξοπλισμό εστίασης, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Η κάθε μηχανή γύρου που διαθέτουμε στο κατάστημα μας παρασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Επιπρόσθετα είναι εύκολες στην εγκατάσταση τους, καθώς ουσιαστικά είναι επιτραπέζιες και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε μεταλλικό πάγκο.

Όλα τα προϊόντα μας υπάρχουν διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις και με δυνατότητα παραγγελίας συγκεκριμένης σύνθεσης, καθώς επίσης και την αγορά τους σε μεταχειρισμένο. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τον εξοπλισμό νέας ή ήδη υπάρχουσας επιχείρησης, με εκτίμηση των χώρων και των αναγκών της, από επιτόπια επίσκεψη ομάδος μας, όπου θα σας προτείνουν τη σύνθεση στα μέτρα σας, αλλά και σε συμφέρουσα τιμή για την τσέπη σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

Η αναγκαιότητα ανανέωσης του εξοπλισμού μας.

Η προετοιμασία του γύρου είναι μια επίπονη διαδικασία. Το ψήσιμο παίζει έναν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα που θα γευτεί ο εκάστοτε πελάτης μας. Αν η μηχανή γύρου δεν ψήνει ομοιόμορφα λόγω παλαιότητας ή βλάβης, κάποια κομμάτια κατά την κοπή του, μένουν άψητα, με αποτέλεσμα την δυσαρέστηση των πελατών μας.

Οι πλάκες ψησίματος με την συνεχή χρήση και τα κατάλοιπα του ψησίματος, σιγά σιγά παύουν να αποδίδουν με την ίδια ένταση μιας καινούργιας μηχανής. Εδώ βέβαια παίζει ρόλο και η ποιότητα των υλικών από τα οποία έχει κατασκευαστεί η μηχανή. Σίγουρα βέβαια είναι και η φυσιολογική φθορά, λόγω της αναγκαίας έντονης και συνεχούς χρήσης.

Έτσι λοιπόν η επιλογή μιας επαγγελματικής γυριέρας, είναι σημαντικός παράγοντας για ένα ψητοπωλείο. Η αντοχή του διάφορου εξοπλισμού στο χρόνο, λόγω της συχνής κι επίπονης χρήσης του, παίζει μεγάλο ρόλο στην όλη απόδοση ενός καταστήματος αλλά και στη τσέπη του επιχειρηματία.

Όταν διαπιστωθεί η ανεπάρκεια ενός μηχανήματος, θα πρέπει να αντικαθιστάτε το συντομότερο δυνατό, για την ομαλή και σωστή λειτουργία του καταστήματος μας, με μια καινούργια ή μεταχειρισμένη πολύς καλής ποιότητας και συμφέρουσας τιμής αγοράς.

Τι είναι οι γυριέρες και γιατί πρέπει να έχουμε στο ψητοπωλείο μας!

Οι κάθετες ψησταριές διαθέτουν ένα μεταλλικό σουβλί σε κάθετη θέση, στο οποίο τοποθετείτε το κρέας της επιλογής μας, και κατά την περιστροφή του εκτίθεται στις εστίες ψησίματος που βρίσκονται στο πίσω μέρος με αποτέλεσμα το ομοιόμορφο ψήσιμό τους.

Διαθέτουν ροοστάτη έντασης φωτιάς για την ρύθμιση ισχύος ανάλογα με τον αν θέλουμε να ψήσουμε (και πόσο) ή απλά να διατηρήσουμε ζεστό το κρέας. Έτσι οι εν λόγω ψησταριές είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε ο πελάτης να βλέπει τη διαδικασία ψησίματος του κρέατος και να μπορεί ακόμα και να επιλέξει αν το θέλει τραγανό ή ζουμερό κατά το ψήσιμο του.

Η άποψη του πελάτη στην παρασκευή του τελικού προϊόντος μας, είναι ουσιαστική, καθώς αυτός είναι που θα γευματίσει. Επιπρόσθετα γνωρίζει πλέον ο πελάτης, ότι θα σας επισκεφθεί για να απολαύσει το γεύμα του, με τον τρόπο παρασκευής που το φανταζόταν και το λαχταρούσε. Τραγανό, ζουμερό, ωμό, καλοψημένο, καμένο; Είναι δική του απόφαση.

Η ιστορία του γύρου και η θέση του στην Ελληνική κουλτούρα.

Η ονομασία του γύρου προέρχεται από την λέξη ελληνική λέξη «γυρίζω», λόγω του ότι το κρέας περιστρέφεται (γυρνάει) κατά την διαδικασία ψησίματος του. Είναι ένα πολύ κοινό (συνήθως βραδινό) γεύμα στην Ελλάδα, όπου μπορείς να το βρεις παντού. Το κρέας που χρησιμοποιείτε συχνά είναι το χοιρινό, ενώ υπάρχει και η ανατολίτικος τύπος γύρου, με την χρήση ανάμιξης μοσχαρίσιου και αρνίσιου κρέατος, το λεγόμενο ντονερ.

Κάτι που για το οποίο πολλοί λαοί μας ζηλεύουν, είναι το Ελληνικό ποιοτικό γρήγορο φαγητό, κοινώς το σουβλάκι. Δεν υπάρχει τουρίστας που να έχει επισκεφθεί την Ελλάδα και να μην έχει ενθουσιαστεί με το ελληνικό σουβλάκι, και δε τον γύρο. Και φυσικά είναι η νούμερο ένα προτίμηση του Έλληνα για κατανάλωση γρήγορου φαγητού. Γι’ αυτό άλλωστε και τα ψητοπωλεία υπάρχουν σε πληθώρα στις πόλεις της Ελλάδας. Όπου κι αν πας, δεν υπάρχει περίπτωση σε ακτίνα 10 κτιριακών τετραγώνων να μην υπάρχει ένα σουβλατζίδικο.

Σίγουρα κάτι που σε όλους έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη τους, είναι οι μέρες της παιδικής μας ηλικίας που οι γονείς μας, μας έπαιρναν για βόλτα έξω και μας ανακοίνωναν ότι θα φάμε σουβλάκια. Η απόλυτη έξοδος!