Φούσκες Εξαερισμού2018-09-25T09:34:53+00:00

Φούσκες Εξαερισμού

Φούσκες Εξαερισμού Inox Ποιότητας & Ασφάλειας

Η εταιρεία μας προσφέρει ποιοτικά προϊόντα επαγγελματικού εξοπλισμού και λύσεις για ένα κατάστημα μαζικής εστίασης, ειδικά σε φούσκες εξαερισμού. Η εμπειρία μας, στο τομέα αυτό, έχει δημιουργήσει μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις με ευχαριστημένους πελάτες μας, οι οποίοι μας προτιμούν για την ποιότητα σε συνδυασμό με τις συμφέρουσες τιμές και λύσεις που προσφέρουμε. Στην εταιρεία μας προσφέρουμε λύσεις για κάθε είδους ανάγκης σε μια κουζίνα εστιατορίου, ακολουθώντας την πολιτική της 4 σημείων: καινοτομία, αξιοπιστία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε φούσκες (απορροφητήρες) καινούργιες και μεταχειρισμένες σε διάφορα μεγέθη, με πολλαπλές εξόδους (χοάνες) αέρα. Διαθέτουμε απορροφητήρες για όλες τις συσκευές επαγγελματικού εξοπλισμού μιας κουζίνας, καθώς και συστήματα εξαερισμού της σάλας του καταστήματος σας, τα οποία καλυτερεύουν την ποιότητα του αέρα στο χώρο όπου εξυπηρετείτε τον πελάτη σας.

Η συλλογή μας περιλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη μεταλλική κατασκευή, με συστήματα αγωγών εξαερισμού που οδηγούν σε ανεμιστήρες εξαγωγής του αέρα και από εκεί έξω από το χώρο μας. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με χρήση άριστων υλικών και με υψηλά πρότυπα ποιότητας, για την καλύτερη δυνατή λειτουργία τους και προπάντων την ασφάλεια και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Όλα τα προϊόντα μας υπάρχουν διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις και με δυνατότητα παραγγελίας συγκεκριμένης σύνθεσης, καθώς επίσης και την αγορά τους σε μεταχειρισμένο. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τον εξοπλισμό νέας ή ήδη υπάρχουσας επιχείρησης, με εκτίμηση των χώρων και των αναγκών της, από επιτόπια επίσκεψη ομάδος μας, όπου θα σας προτείνουν τη σύνθεση στα μέτρα σας, αλλά και σε συμφέρουσα τιμή για την τσέπη σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

Ποιος ο σκοπός μιας φούσκας και γενικά ενός συστήματος εξαερισμού

Ο σκοπός του συστήματος εξαερισμού μιας κουζίνας εστιατορίου είναι να αφαιρέσει την ζέστη, το λίπος και άλλες κακοσμίες που δημιουργούνται και να διατηρήσει τη λειτουργία της κουζίνας ασφαλή και αποδοτική. Στην Technical Inox παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, ώστε να κατασκευάσετε το σύστημα εξαερισμού της κουζίνας σας, με φούσκες από ανοξείδωτο μέταλλο.

Η καρδιά του συστήματος εξαερισμού μιας κουζίνας είναι ο ανεμιστήρας, όπου στην Technical Inox προσφέρουμε μια σειρά από επιλογές σε ανεμιστήρες εξαγωγής σχεδιασμένες να τραβούν τη ζέστη, το λίπος, το μονοξείδιο του άνθρακα, επιβλαβής αναθυμιάσεις καθώς και άλλες σχετικές κακοσμίες της κουζίνας, μέσα στο σύστημα αγωγών εξαερισμού και να τις διοχετεύουν έξω από το χώρο σας.

Τι πρέπει να ξέρουμε για τα συστήματα εξαερισμού.

Μια φούσκα εξαερισμού κουζίνας τοποθετείτε πάνω από το στοιχείο θερμότητας του εστιατορίου και συλλέγει όλη τη ζέστη και τα λίπη αμέσως από την πηγή. Ειδικά φίλτρα τοποθετούνται εντός της φούσκας για να φιλτράρουν από τον αέρα, όσο είναι δυνατόν, τα κατάλοιπα της ψησταριάς ή του φούρνου, όπως είναι το λίπος, και να αποτρέψουν την είσοδο τους στο σύστημα αγωγών του εξαερισμού. Ο τύπος της πηγής θερμότητας, φούρνος ή ψησταριά, θα καθορίσει το είδος του φίλτρου που είναι αναγκαίο για να εξασφαλίσει την ασφαλή και αποδοτική λειτουργία του συστήματος.

Ο υπόλοιπος καπνός, ζέστη και λίπος που θα περάσει το φίλτρο και θα εισέρθει στη φούσκα, θα προσχωρήσει στο σύστημα αγωγών εξαερισμού. Από εκεί θα οδηγηθεί προς τον ανεμιστήρα εξαγωγής και τελικώς εκτός του κτιρίου. Ένα σύστημα εξαερισμού μπορεί να αποτελείται από μια φούσκα και ένα ανεμιστήρα εξαγωγής ή από πολλαπλές φούσκες, συνδεδεμένες μέσω του συστήματος αγωγών με πολλούς ανεμιστήρες εξαγωγής αέρα. Ο τύπος του συστήματος που είναι αναγκαίος για εσάς θα εξαρτηθεί από το μέγεθος της κουζίνας σας, τον αριθμό των θερμικών στοιχείων που χρησιμοποιείτε και την τοποθεσία τους εντός της κουζίνας.

Επίσης η σάλα σας θα είναι πιο ευχάριστη με ένα επαρκές λειτουργικά σύστημα εξαερισμού με φούσκα. Οι όποιες κακές οσμές δε θα είναι δυνατόν να φτάσουν στην σάλα από την κουζίνα και μια άνετη θερμοκρασία θα είναι δυνατόν να διατηρηθεί. Είναι σημαντικό να καθαρίζεται συχνά το σύστημα εξαερισμού σας, για να αποτρέψετε την συσσώρευση λίπους στο φίλτρο και στη σύστημα αγωγών εξαερισμού.

Επιπρόσθετα η διαδικασία μαγειρέματος σε μια επαγγελματική κουζίνα παράγει υψηλά επίπεδα θερμότητας και κορεσμό του αέρα από λίπος, το οποίο μπορεί εύκολα να προκαλέσει ανάφλεξη εάν φτάσει σε επικίνδυνα επίπεδα. Η φούσκα της κουζίνας θα διατηρήσει τον αέρα σε χαμηλά επίπεδα κορεσμού από λίπος και θα μετριάσει τα επίπεδα θερμότητας, ώστε να μην είναι υψηλά.

Τέλος, η ελαχιστοποίηση εισόδου λίπους στο σύστημα αγωγών του εξαερισμού μας, που ουσιαστικά μπλοκάρει την κυκλοφορία του αέρα, είναι σημαντική. Ένα αποδοτικά λειτουργικό σύστημα εξαερισμού θα σας βοηθήσει να κερδίσετε χρήματα από τα έξοδα σε ενέργεια και θα διατηρήσει την επιχείρηση σας καθαρή.