Πάγκοι Εργασίας2018-09-25T09:32:20+00:00

Πάγκοι Εργασίας

Γιατί να αγοράσετε πάγκους εργασίας από εμάς;

Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα, το οποίο εμείς σαν εταιρεία πάντα θέτουμε στους εαυτούς μας, προτού προσθέσουμε νέους πάγκους εργασίας στην συλλογή μας. Με αυτό τον τρόπο εμπλουτίζουμε τη συλλογή μας, βάση των ελλείψεων που παρατηρούμε από την ζήτηση που υπάρχει στην αγορά, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις, ακόμα και στον πιο απαιτητικό επιχειρηματία. Παράλληλα, στην εταιρεία μας προσφέρουμε λύσεις για κάθε είδους ανάγκης σε μια κουζίνα καταστήματος μαζικής εστίασης, ακολουθώντας την πολιτική της 4 σημείων: καινοτομία, αξιοπιστία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Οι πάγκοι προετοιμασίας, επιφάνειες κοπής και γενικά πάγκοι εργασίας, είναι ουσιαστικά εργαλεία για ένα κατάστημα μαζικής εστίασης. Οι πάγκοι μας όλοι παρασκευάζονται από ανοξείδωτο μέταλλο. Το ανοξείδωτο μέταλλο είναι ανθεκτικό απέναντι στην διάβρωση, αντέχει στις «επιθέσεις» από τα υγρά του κρέατος και γενικώς των προϊόντων φαγητού, και έχει αντοχή σε δυνατά προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούνται σε κουζίνες καταστημάτων μαζικής εστίασης.

Στην συλλογή μας θα βρείτε πάγκους εργασίας ανοξείδωτους μεταλλικούς, διαφόρων μεγεθών και χώρων αποθήκευσης, για διάφορα πόστα, ερμάρια καφέ, έτοιμες συνθέσεις κ.λ.π., κι όλα αυτά πάντα στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς. Παράλληλα όλα μας τα προϊόντα διατίθενται και σε μεταχειρισμένα – ανακατασκευασμένα, για την σωστή εξοικονόμηση εκεί που πρέπει.

Η συλλογή μας περιλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη μεταλλική κατασκευή, με σταθερές επιφάνειες και γερά πόδια, που σας επιτρέπουν να επεξεργαστείτε κρέας, να κόψετε λαχανικά ή/και φρούτα και την προετοιμασία και ανάμιξη σαλάτας. Όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε στο κατάστημα μας παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας υλικά και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Διαλέξτε από μοντέλα με ράφια κάτω από τον πάγκο, ντουλάπια, ή άλλες επιλογές αποθήκευσης, καθώς και την συλλογή μας από αξεσουάρ τα οποία θα βελτιώσουν την απόδοση του καταστήματος σας. Μπορείτε ακόμα να βρείτε και μικρότερους πάγκους, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επιφάνειες που θα τοποθετήσετε μια μικρή μηχανή όπως ένα μίξερ ή ένα παρασκευαστή ζυμαρικών.

Όλα τα προϊόντα μας υπάρχουν διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις και με δυνατότητα παραγγελίας συγκεκριμένης σύνθεσης, καθώς επίσης και την αγορά τους σε μεταχειρισμένο. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τον εξοπλισμό νέας ή ήδη υπάρχουσας επιχείρησης, με εκτίμηση των χώρων και των αναγκών της, από επιτόπια επίσκεψη ομάδος μας, όπου θα σας προτείνουν τη σύνθεση στα μέτρα σας, αλλά και σε συμφέρουσα τιμή για την τσέπη σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

Κάνε την προετοιμασία του φαγητού πιο οργανωμένα και αποδοτικά, με την χρήση σωστών πάγκων εργασίας

Ανεξαρτήτου του τύπου εστιατορίου που διαθέτεις είναι σημαντικό να εξοπλίσεις την κουζίνα σου με επαγγελματικούς πάγκους εργασίας και πόστα, ώστε να προετοιμάσεις σωστά και γρήγορα τα όποια συνοδευτικά, σαλάτες, πρώτα, γλυκά κ.α.. Είτε η επιχείρηση σου είναι εστιατόριο, ξενοδοχείο, επιχείρηση catering ή αν έχεις φούρνο, καφετέρια ή ακόμα και σούπερ μάρκετ, εμείς διαθέτουμε τους κατάλληλους πάγκους εργασίας για εσένα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Πώς ένας σωστός πάγκος εργασίας βελτιώνει την απόδοση του καταστήματος μας;

Οι καφετέριες και τα ψητοπωλεία, λίγο πολύ, είναι πλέον από τα πιο κοινά καταστήματα στις αγορές των διαφόρων δήμων της Αθήνας αλλά και γενικά της Ελλάδος. Είναι αυτό που ο Έλληνας τουλάχιστον μια με δυο φορές κατά μέσο όρο την εβδομάδα θα επισκεφθεί, άρα είναι ένας χώρος που έχει συνεχή και αυξημένη κίνηση από πελατεία.

Έτσι η σωστή διαμόρφωση και ο κατάλληλος εξοπλισμός μαζικής εστίασης, παίζουν σημαντικό ρόλο στην εικόνα αλλά και την λειτουργικότητα του καταστήματος μας. Ένας πάγκος εργασίας μεταλλικός, είτε αυτός βρίσκεται στην εξυπηρέτηση των πελατών, είτε είναι πάγκος στη κουζίνα μας, θα πρέπει να είναι λειτουργικός, ώστε να βοηθήσει τον υπάλληλο μας να είναι παραγωγικός και γρήγορος στην εξυπηρέτηση.

Σίγουρα πολλοί από εσάς έχουν σταθεί σε ουρά καφετέριας, για να πάρουν ένα ρόφημα που επιθυμούν, αλλά διαπίστωσαν μικρή ή μεγάλη καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση. Σε αυτό δε φταίει πολλές φορές ο εκάστοτε υπάλληλος που εξυπηρετεί, αλλά η χρήση λάθος εξοπλισμού και δε πάγκου εργασίας. Ο πάγκος εργασίας θα πρέπει να αφορά το πόστο που εξυπηρετεί και να διαθέτει τους κατάλληλους αποθηκευτικούς χώρους, αλλά και επιφάνεια, για την απόδοση στο μέγιστο δυνατό ενός υπαλλήλου.

Παράλληλα χρειάζεται σίγουρα και σωστή οργάνωση, αλλά χωρίς τα κατάλληλα «εργαλεία» δεν είναι αρκετή μόνο αυτή. Η γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη μας, τον ευχαριστεί και τον προδιαθέτει να μας προτιμήσει ξανά. Η επαναλαμβανόμενη πελατεία είναι το παν σε καταστήματα μαζικής εστίασης.