Κοτοπουλιέρες2018-09-25T09:25:50+00:00

Κοτοπουλιέρες

Κοτοπουλιέρες για σωστό και ομοιόμορφο ψήσιμο!

Η Technical Inox είναι πλέον πρωτοπόρα στο τομέα εξοπλισμού μαζικής εστίασης, με υψηλό ρυθμό αύξησης του ευχαριστημένου πελατολογίου της και του συνεχούς εμπλουτισμού της συλλογής της με τα προϊόντα που προφέρει. Στην εταιρεία μας προσφέρουμε λύσεις για κάθε είδους ανάγκης σε μια κουζίνα ψητοπωλείου, ακολουθώντας την πολιτική της 4 σημείων: καινοτομία, αξιοπιστία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Στη συλλογή μας θα βρείτε κοτοπουλιέρες αερίου ή ηλεκτρικές, επιδαπέδιες ή επιτραπέζιες, σε διάφορα μεγέθη και δυνατότητες χωρητικότητας (από 3-7 σούβλες) και με διάφορα χαρακτηριστικά όπως καλάθια, ειδικό εσωτερικό φωτισμό, συρόμενες ή ανοιγόμενες πόρτες από διάφανο πυρίμαχο κρύσταλλο (σε κάποια μοντέλα και από τις δυο πλευρές), ειδικούς ροοστάτες πολλαπλών θέσεων ρύθμισης ταχύτητας και θερμοκρασίας ψησίματος κ.α..

Μπορείτε να δείτε και τη συλλογή μας από αξεσουάρ ψησίματος, απαραίτητα για την προετοιμασία ενός γεύματος. Επίσης διαθέτουμε και μεταχειρισμένο – ανακατασκευασμένο εξοπλισμό σε άριστη κατάσταση.

Η κοτοπουλιέρες που διαθέτουμε στο κατάστημα μας παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας υλικά και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Επιπρόσθετα πολλές από αυτές τις μονάδες διαθέτουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως εσωτερικό φωτισμό καμπίνας, καλάθια, ανοιγόμενες ή συρόμενες πόρτες με αδιαφανές πυρίμαχο κρύσταλλο εκατέρωθεν πλευράς και άλλες κατασκευαστικές λειτουργίες για την διευκόλυνση πρόσβασης των υλικών σας, καθώς και την εύκολη και σωστή συντήρηση τους.

Όλα τα προϊόντα μας υπάρχουν διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις και με δυνατότητα παραγγελίας συγκεκριμένης σύνθεσης, καθώς επίσης και την αγορά τους σε μεταχειρισμένο. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τον εξοπλισμό νέας ή ήδη υπάρχουσας επιχείρησης, με εκτίμηση των χώρων και των αναγκών της, από επιτόπια επίσκεψη ομάδος μας, όπου θα σας προτείνουν τη σύνθεση στα μέτρα σας, αλλά και σε συμφέρουσα τιμή για την τσέπη σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

Μια κοτοπουλιέρα εξασφαλίζει την ποιότητα του ψησίματος.

Εάν διαθέτετε ψητοπωλείο που προσφέρει ψητό κοτόπουλο, τότε η κοτοπουλίερα είναι απαραίτητο εργαλείο για την κουζίνα σας. Υπάρχουν διάφορα μεγέθη τα οποία μπορούν να καλύψουν τον όγκο των αναγκών της κουζίνας σας.

Υπάρχουν μικρά μοντέλα σούβλας ψητοπωλείου που παίρνουν λίγα ολόκληρα κοτόπουλα, αλλά και μεγάλα που μπορούν να πάρουν 16 κοτόπουλα ταυτόχρονα.

Ο εσωτερικός φωτισμός που διαθέτουν κάποιες, προσφέρει την άμεση επίδειξη του γεύματος στον πελάτη, κατά την διαδικασία παρασκευής του, αλλά και την διευκόλυνση του υπαλλήλου μας κατά τον έλεγχο προόδου του ψησίματος, σε συνδυασμό με το αδιαφανές πυρίμαχο κρύσταλλο.

Παράλληλα με τους ειδικούς ροοστάτες ρύθμισης θερμοκρασίας και ταχύτητας γυρίσματος της σούβλας, βοηθά στην επίτευξη του τέλειου και ομοιόμορφου ψησίματος του προϊόντος μας. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διατήρηση των προϊόντος μας, μέχρι κατανάλωσης τους, ρυθμίζοντας την θερμοκρασία της καμπίνας.

Τέλος είναι και ιδανικές για εξωτερικούς χώρους, όπου μπορούν να τραβήξουν την προσοχή των ήδη καθήμενων πελατών μας, αλλά και των περαστικών προσελκύοντας έτσι νέους πελάτες στο κατάστημα μας.

Ευέλικτες κοτοπουλιέρες.

Τα μικρά μοντέλα είναι ιδανικά για καταστήματα που θέλουν να προσφέρουν την δυνατότητα αγοράς ψητού κοτόπουλου, αλλά δεν έχουν μεγάλη ζήτηση, αλλά και για επιχειρήσεις catering, όπου χρειάζονται ευέλικτο εξοπλισμό. Μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε πάγκο ή σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου που έχουμε διαμορφώσει, για την σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση.