Επαγγελματική Ψύξη2018-09-25T09:16:28+00:00

Επαγγελματική Ψύξη

Τι προσφέρουμε σε επαγγελματικά ψυγεία!

Η εταιρεία μας έχει εμπειρία στο τομέα εξοπλισμού μαζικής εστίασης πάνω από 10 χρόνια, με ευχαριστημένους πελάτες από την συνεχή προτίμηση τους σε εμάς και την άψογη συνεργασία που διαθέτουμε μέχρι και σήμερα. Στην εταιρεία μας προσφέρουμε λύσεις για κάθε είδους ανάγκης σε μια κουζίνα καταστήματος μαζικής εστίασης, ακολουθώντας την πολιτική της 4 σημείων: καινοτομία, αξιοπιστία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη συλλογή προϊόντων όπως ψυγεία πάγκους, ψυκτικούς θαλάμους, ψυγεία όρθια για ποτά, καταψύκτες τροφίμων και παγωτού κ.α., δίνοντας σας την δυνατότητα για την επιλογή του κατάλληλου για εσάς εξοπλισμού, σε πολύ συμφέρουσες και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιπρόσθετα έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε και μεταχειρισμένο εξοπλισμό (ανακατασκευασμένο), ο οποίος είναι ιδανική περίπτωση για μια νέα επιχείρηση, όπου τα έξοδα της θα είναι μεγάλα.

Η Technical Inox διατηρεί ένα επίπεδο ποιότητας το οποίο σέβεται το περιβάλλον, την εξοικονόμηση ενέργειας και την υψηλή επίδοση. Καλύτερη μόνωση, ενδείξεις LED, τελευταίας γενιάς κομπρέσορες, τα οποία όλα συνεισφέρουν για την εξασφάλιση της συνεχούς λειτουργίας, υψηλής επίδοσης και χαμηλής επίπτωσης στο περιβάλλον.

Όταν έχει να κάνει με επαγγελματική ψύξη, η Technical Inox είναι πρωτοπόρα όσον αφορά τη νέα τεχνολογία, με νέα πρότυπα στον έλεγχο θερμοκρασίας, υγιεινής, απόδοσης και εμφάνισης. Να είστε σίγουροι! Ότι μέγεθος κι αν έχει η επιχείρηση σας, η Technical Inox θα είναι εκεί για να σας υποστηρίξει, όσον αφορά την επαγγελματική ψύξη.

Η κάθε μονάδα που διαθέτουμε στο κατάστημα μας παρασκευάζεται με υψηλής ποιότητας υλικά και φέρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Για το κάθε ένα παρέχουμε λεπτομερές εγχειρίδιο με προδιαγραφές για την μακροχρόνια χρήση του σε απαιτητικές εφαρμογές.

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τον εξοπλισμό νέας ή ήδη υπάρχουσας επιχείρησης, με εκτίμηση των χώρων και των αναγκών της, από επιτόπια επίσκεψη ομάδος μας, όπου θα σας προτείνουν τη σύνθεση στα μέτρα σας, αλλά και σε συμφέρουσα τιμή για την τσέπη σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

Γιατί η ψύξη παίζει μεγάλο ρόλο σε ένα κατάστημα μαζικής εστίασης.

Όλες οι κουζίνες καταστημάτων μαζικής εστίασης, χρήζουν κάποιας ανάγκης μονάδων ψύξης. Η ψύξη των αγαθών μας, αποτρέπει την γρήγορη αλλοίωση τους, διατηρεί την φρεσκάδα τους και παρέχει χώρο για την αποθήκευση τους.

Ένα πλήρως λειτουργικό επαγγελματικό ψυγείο είναι ένας σημαντικός παράγοντας για καταστήματα εστίασης. Είτε αυτό έχει να κάνει με ψύξη συντήρησης, είτε με κατάψυξη. Οι περιπτώσεις, παραδείγματος χάριν, όπου ο ψυκτικός θάλαμος δεν λειτουργεί σωστά, με αποτέλεσμα οι πελάτες να παραπονιούνται ότι το ποτό τους δεν είναι παγωμένο, είναι αρνητικός παράγοντας για ένα κατάστημα εστίασης. Δυστυχώς ο πελάτης πιο εύκολα θυμάται τα αρνητικά παρά τα θετικά μετά από την επίσκεψη του σε ένα κατάστημα μαζικής εστίασης.

Επιπρόσθετα, το γεγονός ότι ένα μηχάνημα το οποίο ζορίζεται για να αποδώσει (και στην ουσία δε το καταφέρνει), καταναλώνει πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό, με αποτέλεσμα την αύξηση των λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης, χωρίς να υπολογίζουμε την μικρή διάρκεια συντήρησης αγαθών, αλλά και τον κίνδυνο του να χαλάσει κάποιο από τα αγαθά και να αναγκαστούμε να το πετάξουμε.

Σήμερα, λόγω της συνεχής μείωσης του ποσοστού κέρδους μιας επιχείρησης, είναι αναγκαίο να μπορούμε να εξαλείφουμε τις μικρές πληγές, που μειώνουν σημαντικά τα κέρδη μας σε βάθος χρόνου.

Τι πρέπει να έχουμε υπόψη μας κατά την αγορά μονάδος ψύξης

Η επαγγελματική ψύξη σχεδιάζεται με τρόπο τέτοιο ώστε να καλύπτει τις μοναδικές ανάγκες σε ένα χώρο μαζικής εστίασης, κι έτσι αποτελεί μια αγορά κλειδί για τέτοιου είδους επιχειρήσεις. Πριν προχωρήσετε στην όποια αγορά θα πρέπει να αναλογιστείτε το μέγεθος και τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Θα πρέπει να υπολογίσετε τις ανάγκες σας, ώστε να δείτε κατά πόσο χρειάζεστε και έναν ψυκτικό θάλαμο, πέραν του/των ψυγείων που θα αγοράσετε.

Επιπρόσθετα θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας και τις δυνατότητες χρήσης μικρότερων μονάδων, ιδανικών για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Ασχέτως την επιλογή σας, η ψυκτική σας δυνατότητα θα πρέπει να είναι ουσιαστική για την επιχείρηση σας. Σε εμάς μπορείτε να απευθυνθείτε για την επαγγελματική σας ενημέρωση, καθώς επίσης και για την συντήρηση των μηχανημάτων σας, η οποία παίζει ουσιαστικό ρόλο στην αποφυγή κόστους επισκευών, καθώς και την επιμήκυνση της ζωής της μονάδος σας.

Χρήση ψυγείων εύκολης πρόσβασης

Διατηρήστε τα πιο κοινής χρήσης προϊόντα σας άμεσα προσβάσιμα και στη σωστή θερμοκρασία συντήρησης με την συλλογή από ψυγεία που διαθέτουμε. Οι όρθιες μονάδες με πόρτες συρόμενες ή ανοιγόμενες διευκολύνουν την πρόσβαση σε υλικά που χρησιμοποιούμε συχνά για την παρασκευή των γευμάτων που προσφέρουμε, είναι πιο εύκολες στο καθαρισμό τους και παρέχουν καλύτερη μόνωση, ενώ οι ίδιες με τζάμι προσφέρουν την ορατότητα των υλικών μας, ώστε να μη χρειάζεται να ψάχνουμε ανοίγοντας την πόρτα, κάθε φορά που θέλουμε κάτι.

Η σωστή διαχείριση, είναι επένδυση!

Έτσι λοιπόν αφού λάβουμε υπόψη μας, ότι με την ανανέωση του παλαιού επαγγελματικού εξοπλισμού, ουσιαστικά μας αποφέρει κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα, γιατί να μην την κάνουμε; Η πραγματικότητα είναι ότι ο σωστός επιχειρηματίας μπορεί και αναγνωρίζει το συμφέρον για την επιχείρηση του, βλέποντας μπροστά στο μέλλον, παρά μόνο στο τώρα.

Όλοι ξέρουμε ότι μια επιχείρηση δε γίνεται γνωστή από τον πρώτο χρόνο που θα ανοίξει, αλλά αντίθετα χτίζει το όνομα της με κόπο, χρόνο και προπαντός ΕΠΕΝΔΥΣΗ στη σωστή στιγμή. Εάν έχετε μπει σε σκέψεις για την αλλαγή του επαγγελματικού εξοπλισμού σας, τότε έχει έρθει η σωστή στιγμή.