Επαγγελματικές Εστίες2018-09-25T09:21:11+00:00

Επαγγελματικές Εστίες

Η επιλογή σας σε επαγγελματικές εστίες, είναι εδώ!

Η Technical Inox πάντα ακολουθεί τις εξελίξεις στο τομέα της μαζικής εστίασης και προσφέρει όλες τις καινοτόμες επιλογές για έναν επιχειρηματία που ψάχνει πραγματικά επαγγελματικό εξοπλισμό. Το επίτευγμα της εταιρείας μας, είναι ότι προσφέρουμε λύσεις για κάθε είδους ανάγκης σε μια κουζίνα εστιατορίου, ακολουθώντας την πολιτική της 4 σημείων: καινοτομία, αξιοπιστία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Η συλλογή μας σε επαγγελματικές εστίες που προσφέρουμε είναι επιτραπέζιες ή επιδαπέδιες, με χρήση αερίου ή ηλεκτρικού ρεύματος, φέρουν εστίες μονές – διπλές – τετραπλές – εξαπλές (από μαντέμι ή με πλέγμα), και κάποιες είτε διαθέτουν φούρνο ψησίματος, είτε αποθηκευτικό χώρο, είτε μεταλλικά πόδια, όλες ιδανικές για προετοιμασία πολλαπλών γευμάτων ταυτόχρονα και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επιπρόσθετα μπορούμε να σας παρέχουμε και μεταχειρισμένες – ανακατασκευασμένες επαγγελματικές εστίες αντίστοιχης αξιοπιστίας και άψογης λειτουργίας.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλων των ειδών επαγγελματικών εστιών. Διαθέτουμε ακόμα και επιτραπέζιες, με προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την ποιότητα του εξοπλισμού. Η κάθε επαγγελματική εστία που διαθέτουμε στο κατάστημα μας παρασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανοξείδωτη κατασκευή και φέρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Επιπρόσθετα πολλές από αυτές τις μονάδες διαθέτουν είτε αποθηκευτικό χώρο, είτε φούρνο, αλλά και άλλες κατασκευαστικές λειτουργίες για την διευκόλυνση παρασκευής του προϊόντος σας, καθώς και την εύκολη και σωστή συντήρηση τους.

Όλα τα προϊόντα μας υπάρχουν διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις και με δυνατότητα παραγγελίας συγκεκριμένης σύνθεσης, καθώς επίσης και την αγορά τους σε μεταχειρισμένο. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τον εξοπλισμό νέας ή ήδη υπάρχουσας επιχείρησης, με εκτίμηση των χώρων και των αναγκών της, από επιτόπια επίσκεψη ομάδος μας, όπου θα σας προτείνουν τη σύνθεση στα μέτρα σας, αλλά και σε συμφέρουσα τιμή για την τσέπη σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

Γιατί όμως είναι αναγκαία μια επαγγελματική εστία;

Οι επαγγελματικές εστίες είναι ουσιαστικό εργαλείο κυρίως για τον εξοπλισμό εστιατορίου, αλλά και γενικά καταστημάτων μαζικής εστίασης. Αυτός ο εξοπλισμός επιτρέπει στους μάγειρες ή σεφ του καταστήματος ταυτόχρονα να βράζουν, να περνάνε σε ατμό, να σιγοβράζουν, να τσιγαρίσουν, να σοτάρουν και να τηγανίζουν, καθώς μοντέλα που διαθέτουν και φούρνο μπορούν ακόμα και να μαγειρέψουν ή να φουρνίσουν φαγητό την ίδια στιγμή. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι με μια τέτοια συσκευή μπορείτε να ετοιμάσετε ταυτόχρονα πολλαπλά γεύματα, γλυτώνοντας χρόνο και χώρο.

Επιπρόσθετα η ποιότητα ψησίματος που προσφέρει η τεχνολογία σήμερα στις επαγγελματικές εστίες, κάνει την επιλογή της απαραίτητη.
Πολύ κοινή πρακτική πλέον είναι η χρήση επαγγελματικής εστίας υγραερίου με πλέγμα πάνω από το μάτι ή τα μάτια, παρέχοντας την δυνατότητα έτσι να τοποθετούνται πολλαπλά σκεύη (για να διατηρούνται ζεστά τα φαγητά) ή και μεγάλα σκεύη (όπως τα κινέζικα wok) που αντίθετα δε θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε σε μια ηλεκτρική εστία με μαντεμένια μάτια (λόγω μεγάλης επιφάνειας).

Επιπρόσθετα είναι και νέα πρακτική στα εστιατόρια η μαγειρική πάνω από ανοιχτή φωτιά, για την επίτευξη διαφόρων μεθόδων μαγειρικής (κυρίως σε σοτάρισμα ή τσιγάρισμα), όπου προσφέρουν διαφορετική γεύση και υφή στο τελικό αποτέλεσμα.

Όποιος κι αν είναι ο τρόπος μαγειρικής σας πάντως, μια επαγγελματική εστία θα απογειώσει τις δυνατότητες της κουζίνας σας και θα ευχαριστήσει στο έπακρον την γαστρονομική απόλαυση των πελατών σας.